Nyheder

1 2
 • BIG FUTURE vækstseminar

  SE med Big Blue i spidsen, har taget initiativ til visionsstudiet BIG FUTURE 2025, der skal udvikle realistiske forretnings- scenarier og anbefalinger for holdbar vækst med en tiårig horisont for dansk erhvervsliv. Det første BIG FUTURE seminar blev holdt 25. juni 2014 i Gladsaxe og Fredericia. Mere end 80 vidende ledere fra toneangivende virksomheder deltog i vækstseminaret, der anslog begyndelsen af visionsstudiet, der løber over de næste 12 måneder.

 • SE Big Blue investerer i ledende tysk energirådgivningsvirksomhed

  SE Big Blue har netop købt sig til en ejerandel på 40 % i den anerkendte tyske ingeniørvirksomhed Limón GmbH, der ligesom SE Big Blue er specialister inden for rådgivning om energieffektivitet. Limón rådgiver i dag kunder som Volkswagen, Ferrero, Audi, Bayer og Daimler. Både hos SE Big Blue og Limón forventer man sig meget af den nye alliance, der skal gøre det muligt at skabe en endnu stærkere position på det tyske marked for energieffektivisering og samtidig vil alliancen betyde, at nye kompetencer fra tyske energispareprojekter kan komme dansk industri til gode.

 • Nyt initiativ skal sikre holdbar vækst i danske virksomheder

  SE, med Niels Duedahl i spidsen, har taget initiativ til at skabe en tænketank under navnet ”BIG FUTURE 2025 - forretning med holdbar vækst”. Initiativet, som består af et visionsstudie og et uafhængigt Advisory Board, skal fokusere på, hvordan virksomheder strategisk og taktisk forbereder sig bedst muligt på en fremtid, hvor økonomisk vækst bl.a. skal gå hånd i hånd med klima- og ressourcemæssig holdbarhed. Flere tunge erhvervsprofiler har takket ja, til at blive en del af initiativet, herunder Ditlev Engel, der skal stå i spidsen for Advisory Boardet.

 • Invitation til lanceringen af Energiindeks Danmark 2014

  Skanska, Dansk Standard, Schneider Electric, SE Big Blue og Mandag Morgen inviterer til lanceringen af årets Energiindeks Danmark den 6. marts kl. 14.30-17.30 i København.

1 2